HABERLER
BCCUP 2020 BAŞLIYOR..
geri >>
10/09/2019

BC Cup olarak 6. Sezonumuza başlıyoruz. Her zaman olduğu gibi 2019-2020 sezonunda Zincirlikuyu İsov Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu Bc Cup’a ev sahipliği yapacak. Anadolu Yakasında da ligimize yakışır bir spor salonunu da organizasyona katma çalışmalarımız devam ediyor. 

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi, bu sezon da Bc Cup’ı http://bccup.net/macprogrami web adresinden tüm sezonun en detaylı istatistiklerini de, canlı scoreboard hizmetini de en modern ve en gelişmiş şekilde takip edebilirsiniz.


Bc Cup karşılaşmaları Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından görevlendirilen kişiler tarafından yönetilecektir. Her salonda ve her karşılaşmada 2 Orta Hakem (TBF). 1 Masa Görevlisi (TBF). 1 Gözlemci (TBF) görev alacaktır. Ayrıca 2 kişilik Bc Cup temsilcisi ve İstatistik görevlileri de salonda hazır bulunacaktır.


Bu sezon da Bc Cup’ta katılımın artması ve iştirak eden takımlar arasında olası güç dengesi nedeniyle negatif durumların yaşanmaması adına Division 1 ve Division 2 ligleri ile aynı çatı altında, 2 ayrı platformda, 2 ayrı lig düzenliyoruz. Her ligin ilk 3 derecesini alan takımlarına kupaları ve 20 sporcusuna da madalyaları sezon sonunda verilecektir. Ayrıca her ligin kendi içerisindeki MVP’si de seçilip ödüllendirilecektir. Her hafta yayınlanan “Haftanın Panoraması”nda o haftaki performansları doğrultusunda değerlendirmeler yapılacaktır.

 

Bc Cup’ta sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.




KİTAPÇIĞI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
PUAN DURUMU
BİZİ TAKİP EDİN
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 | BcCup
design